Σχετικά με εμάς

Έχουμε παρατηρήσει πως υπάρχει έλλειψη γνώσης και πληροφοριών στα κρυπτονομίσματα και το blockchain όσον αφορά το ελληνικό κοινό. Ο κόσμος είτε είναι ελλιπώς πληροφορημένος σχετικά με την τεχνολογία blockchain ή παρασύρεται από τις κινήσεις και ιδέες τρίτων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει το κεφάλαιό του.

Το cryptonomy.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να γεμίσει αυτό το χάσμα που υπάρχει στην ελληνική αγορά.

Ιδρυτές

Νίκος Δ.

Γειά σας, είμαι ο Νίκος. Ασχολούμαι σαν front end engineer σχεδόν 20 χρόνια με πάθος-χόμπι-αγάπη στην μάθηση της τεχνολογίας και των κρυπτονομισμάτων. Είμαι εδώ για να μοιραστώ μαζί σας νέα projects που μπορεί να εξελιχθούν σε κολοσσούς μέσα στο επόμενο διάστημα. 

Νίκος Δ.

Γιώργος Γ.

Ο άρχοντας των Crypto, ο μερακλής του Blockchain. Έχοντας 20 χρονιά πείρας στο χώρο της τεχνολογίας είμαι εδώ να σας φέρω τα νεότερα από το πολύπλοκο χώρο των αλγορίθμων, πάντα με αφοσίωση στη ποιότητα και με εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Στον ελεύθερο μου χρόνο πνιγώ κοσμάκι μέσω της τέχνης του BJJ. Oss!!

Γιώργος Γ.

Συνεργάτες

Κυριάκος Κ.

Γειά σας και από εμένα. Είμαι ο Κυριάκος. Είμαι εκπαιδευτής Slackline, αλλά εκτός από την αγάπη μου για την ισορροπία σε ιμάντες, τα τελευταία χρόνια ερευνώ με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την τεχνολογία blockchain και την αγορά των κρυπτονομισμάτων. Με ενδιαφέρει κυρίως η τεχνική ανάλυση όπως επίσης το chain analysis και το sentiment analysis. Πιστεύω πως αυτές οι πληροφορίες μαζί με το fundamental analysis αποτελούν μια ολιστική και ισορροπημένη προσέγγιση για την λήψη αποφάσεων σε μακροπρόθεσμες επενδύσεις αλλά και σε πιο βραχυπρόθεσμες στρατηγικές trading. Μαζί θα ασχοληθούμε κυρίως με τη τεχνική ανάλυση της αγοράς των κρυπτονομισμάτων.

Κυριάκος Κ.

Στέλλα Κ.

Το όνομά μου είναι Στέλλα και είμαι και εγώ μέλος του Cryptonomy. Όντας πτυχιούχος φιλολογίας και "ερωτευμένη" με τα κρυπτονομίσματα ασχολούμαι με την επιμέλεια και τη διόρθωση των κειμένων που βρίσκονται στο website. Όταν βρεθεί χρόνος, μοιράζομαι τις σκέψεις μου σε ενημερωτικά άρθρα περί κρυπτονομισμάτων.

Στέλλα Κ.

Δημήτρης Α.

Ονομάζομαι Δημήτρης είμαι Λογιστής - Φοροτεχνικός και σύμβουλος επιχειρήσεων, το αντικείμενο μου με κρατάει στη γη αλλά μου αρέσει να κάνω τις πτήσεις μου στην καινοτομία, την τεχνολογία και την έρευνα. Ψάχνω συνεχώς για νέες τάσεις και νέα αντικείμενα σε όλο το εύρος της οικονομίας και μετά προσγειώνομαι στην ελληνική φορολογική πραγματικότητα με την αισιοδοξία που αντλώ από τις πτήσεις μου.

Δημήτρης Α.